Укр
Додайте товари до списку бажань
0

Китайська бамбукова парова пельменниця Цзяо Цзи

В наявності
Артикул: 14754
640 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Опис
Пельмені - це частина культури Китаю, традиційна страва країни, що символізує багатство, об'єднання сім'ї після довгої розлуки. Видів цієї страви існує майже 1500, деякі з них святкові, інші підходять для щоденного вживання. Кожна сім'я в Китаї святкує Новий Рік із цією стравою, виконуючи певні ритуали. Оформлення страви вважається особливим мистецтвом, адже пельмені — своєрідна окраса святкового столу. Давайте розглянемо дві основні форми приготування цієї китайської страви: цзяо-цзи та вонтони. Перші мають плоску форму та тісто, що нагадує за смаком та щільністю російські пельмені. Вонтони (або вантани) на вигляд нагадують вузлик із зав'язками із зелені, і тісто для них розкочується набагато тонше. До речі, саме завдяки цзяо-цзи з'явилися знамениті італійські равіолі – Марко Поло привіз із подорожі блокнот, повний рецептів китайських страв. Начинок для пельменів існує безліч, ми ж спеціально підібрали кожен рецепт для вас - з найменш екзотичними компонентами. Як і в кожній страві, тут існують нюанси приготування. Наприклад, овочеві начинки потрібно нарізати безпосередньо перед ліпленням виробів, а м'ясний фарш можна змішувати та заморожувати заздалегідь. Цзяо-цзи - китайські пельмені на пару Мабуть, це найбільш наближений рецепт китайської страви до того що ми називаємо “пельмені”. Інгредієнти: фарш (свинячий) - 400 грамів кріп (свіжий) - 200 грамів цибулина ріпчаста (велика) імбир (корінь, 5 см) 2 мірні склянки борошна пшеничного сіль і перець (на ваш смак) крохмаль - третина склянки вода (холодна) - 250 грамів Спосіб приготування: Щоб правильно зробити тісто для китайських пельменів цзяо-цзи, використовуйте наступний рецепт: борошно змішайте з крохмалем і просійте в миску. Поступово вливаючи охолоджену воду, потрібно приготувати м'яке однорідне тісто, постійно помішуючи його. Борошно або води може знадобитися трохи менше або більше, залежно від її сорту та об'єму склянки. Далі слід приготувати начинку. У свинячий фарш (бажано домашнього помелу) додайте дрібно порубані зелень кропу і цибулю, натерту на дрібній тертці імбирний корінь. На ваш смак посоліть і поперчіть фарш. Тепер, коли готова начинка, переходьте до ліплення. Від шматка тіста відщипніть невеликий шматочок і розкачайте в корж качалкою. У центр кожного коржика покладіть ложку начинки, залежно від розміру заготовки. Потім акуратно підніміть краї коржика вгору і складіть у вигляді квітки, трохи защипуючи краї. Повторюйте процес, доки не скінчиться тісто або фарш. Останній цзяо-цзи зліпіть у дусі китайських традицій: разом із фаршем закладіть у пельмень монетку, ретельно промиту содою. Тепер змастіть чашу пароварки вершковим або олією і готуйте цзяо-цзи приблизно чверть години. Звичайно, ви можете просто відварити їх у помірно солоній воді, як і звичайні пельмені, але на пару вони вийдуть набагато ніжнішими. Подавайте страву з салатом: наріжте соломкою огірок і зелену цибулю, збризкайте овочі соком лимона і присипте злегка чилі або солодкою паприкою (за вашим бажанням). Приємного апетиту!
Характеристики
довжина 24
ширина 24
висота 15
вага 500
Поширити у соцмережах

Відправка замовлень по Україні здійснюється з нашого складу чотири рази на тиждень, понеділок, вівторок, четвер, п'ятниця


Доставка здійснюється ТІЛЬКИ транспортною компанією Нова Пошта

Під час оформлення замовлення вкажіть номер відділення Нової Пошти.

Прийом та обробка замовлень здійснюється у робочі дні до 15.00

Надсилання замовлень здійснюється у робочі дні після 16.00

  • Оплата здійснюється переказом на карту, номер якої Вам надасть менеджер нашого магазина при оформленні замовлення.
  • Наложений платіж (оплата у відділенні Нової пошти при отриманні) - тимчасово не здійснюється.

Гарантія від виробника 

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.